Informacje bieżące

II Konferencja Naukowa „Postępy w utrwalaniu żywności – na styku nauki i praktyki”, Łódź, 07.09.2023 r. 15.05.2023 11:37

W imieniu Komitetu Naukowego oraz Organizacyjnego serdecznie zapraszam na II Konferencję Naukową „Postępy w utrwalaniu żywności – na styku nauki i praktyki”, współorganizowaną przez Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii PŁ oraz Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Konferencja odbędzie się w Łodzi w dniu 7 września 2023 r., a jej celem jest wymiana wiedzy na temat utrwalania żywności w aspekcie jej bezpieczeństwa, innowacyjnych narzędzi w technologiach i metodach badawczych oraz wymiana doświadczeń pomiędzy naukowcami i przedstawicielami branży spożywczej. 

 

Szczegółowe informacje dotyczące wydarzenia znajdują się w Komunikacie 1 (format:  pdf, rozmiar:  364 KB) oraz na stronie internetowej Konferencji: 

mikrobiologia.p.lodz.pl/ii-konferencja-naukowa-3 

 

Z poważaniem,

dr hab. inż. Agnieszka Nowak, prof. uczelni

Przewodnicząca Komitetu Organizacyjnego